top of page

Har du problem med amningen? Vi hjälper dig!

Vi erbjuder digitalt amningsstöd med legitimerade barnmorskor som är specialister i amning och som har lång yrkeserfarenhet.

Slipp köer och fysiska besök - boka videomöte online hos en av våra erfarna amningsspecialister.

Mother Baby Bonding

Möt våra amningsspecialister

Katarina Nylander_edited.jpg

Katarina Nylander
Leg. barnmorska & amningsspecialist, tidigare AMSAK

Jag heter Katarina Nylander och är legitimerad barnmorska och amningsspecialist med drygt 20 år i yrket. 

Jag har en specialistexamen i amning som certifierad internationell laktationskonsult med mångårig erfarenhet från amningsmottagningen på Södersjukhuset i Stockholm och flera år på AMSAKs amningsspecialistmottagning. Jag har arbetat mycket med komplicerad amning och alla typer av bröstkomplikationer. 

Jag hjälper dig gärna med alla dina frågor och funderingar kring amning eller bröstbesvär. Jag stöttar dig gärna att komma igång med din amning eller att lösa problem som kan dyka upp längs vägen.

Det kan vara mycket som kan kännas överväldigande kring amningen både under den första tiden men även när barnet är lite större. Då finns vi här på Numa och kan vägleda och stötta både när barnet är helt nyfött och framåt. Jag har arbetet många år på BB och svarar också gärna på frågor och funderingar kring din hälsa efter förlossningen.


Pratar: svenska och engelska

gunilla.png

Gunilla Holland
Specialistbarnmorska amning, tidigare AMSAK

Jag heter Gunilla Holland och är legitimerad barnmorska sedan 25 år.

Jag har ett stort intresse för amning och har en internationell specialistcertifiering i amning (IBCLC). Jag har arbetat med amning länge både på förlossning, BB och amningsmottagning (AMSAK). Amningen har varit en viktig fråga för mig. Jag har en bred kompetens av de problem du kan råka ut för.

Jag stöttar i att både få amningen att fungera utifrån dina mål och att avsluta amning om det känns för svårt för dig att fortsätta.

Vi på Numa hjälper dig gärna på din amningsresa till att nå dina mål. Jag svarar gärna på de frågor du kan ha om din hälsa efter förlossningen.


Pratar: svenska och engelska

bottom of page