top of page
Form

Borttagning av konto och data

Ta bort konto

numa-ta-bort-konto.png

 

När du tryckt på ”Radera konto” kommer det upp en ruta som frågar ”Är du säker på att du vill radera ditt nuvarande konto?”. Tryck på ”Radera”. 

 

Ditt konto är nu avaktiverat. 

För att ta bort ditt konto hos numa klickar du först på ”Min profil” i numa appen. Där efter klickar du på ”Radera konto” under ”hantera ditt konto”. 

 

numa-ta-bort-konto-2.png

 

Hur hanteras din personliga information när du raderar ditt konto?

Dina personuppgifter som vi behöver behandla för att kunna tillhandahålla numas tjänster som kräver dessa behandlar vi så länge du har ett konto hos oss. Uppgifterna raderas när du avslutar ditt konto och ber oss att radera dessa. För att kunna återställa ditt konto om du skulle vilja så sparar vi din kontoinformation i upp till två år, vi ser det då som att vi har ett berättigat intresse för att kunna återställa ditt konto.

Om du har samtyckt till att vi använder vissa personuppgifter så så behandlar vi dem tills dess att du tar tillbaka ditt samtycke, något du kan göra när som helst. 

Om du i numa får frågan om att lämna ut personuppgifter till någon av våra samarbetspartners så kan du göra det om du vill eller avstå, numa fungerar även om du avstår. Tänk även på att om du lämnar information genom numa så är det samarbetspartnern som är personuppgiftsansvarig, så det är deras policys som gäller då. 

 

Läs mer i vår Integritetspolicy och Användarvillkor eller kontakta vårt dataskyddsombud: Maria Undén Morein, Bestla Health AB, maria@numa.se.

bottom of page